Kategoriler
win-logo

‘le Kazan!

product

Piyale Tavukgöğsü 125 Gr

00075083

9,75

Yediden yetmişe her yaştan insanın iştahla tükettiği Piyale Tavukgöğsü, ŞOK Market kalitesi ve güvencesi ile raflardaki yerini almaktadır.

Sofralarınıza geleneksel bir lezzet eklemek için pratik şekilde hazırlanabilen Piyale Tavukgöğsünü güvenle sofralarınıza taşıyabilir ve sevdiklerinize ikram edebilirsiniz.

Alerjen Uyarısı: Şeker, mısır nişastası, kakao, buğday unu, kıvam artırıcı, pirinç unu, vanilya aroması içerir. Eser miktarda laktoz, gluten, yumurta, soya, kereviz, badem ve Antep fıstığı içerebilir.

Piyale Tavukgöğsünü ısıdan, kokudan, nemden ve direkt gün ışığı temasından uzakta, serin yerlerde muhafaza etmeniz önerilir. Ürünlerimizde domuz yağı ve katkıları yoktur.

Ürün Kodu

00075083

Marka

PİYALE

Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı Adı veya Ticari Ünvanı ve Adresi

beyda gıda ürünleri san. ve tic. A.ş

Alerjen Uyarısı

Gluten içerir. Eser miktarda yumurta,soya,susam, süt ürünleri, kereviz,badem ve sert kabuklu meyveler içerebilir.

Ürün Net Miktar (g e / ml)

125 g e

İşletme Kayıt Numarası

TR-34-K-045244

Saklama Koşulları

Isıdan, kokudan, nemden ve direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.

Kullanım Talimatı

500 ml sütü (2,5 su bardağı) sütü bir tencereye boşaltın. Üzerine poşetin tamamını ilave edin. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 25g(1 yemek kaşığı) margarin ilave edin ve 2-3 dk daha karıştırark pişirmye devam edin. ocaktan aldıktan sonra 15x25 cm boyutunda yağlanmış kalıba dökülür. oda sıcaklığına gelince buzdolabına alınır. 2 saat buzdolabında bekletildikten sonra servis ediir.

Ürün Özel Bilgisi / Diğer Uyarılar

Ürünlerimizde domuz yağı ve katkıları yoktur.

İçindekiler

Şeker, mısır nişastası, buğday unu, pirinç unu, tapyoka nişasta, kıvam arttırıcı (guar gam), tuz, damla sakızı aroma vericisi,vanilya aroma vericisi.

Menşei

TÜRKİYE

Ürün mağaza stokları ile sınırlıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya bilgisi teslimat bölgesine göre değişiklik gösterebilmektedir.


Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır.