Kategoriler
win-logo

‘le Kazan!

product

Piyale Revani 500 Gr

00087266

14,50

Ürün Kodu

00087266

Marka

PİYALE

Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı Adı veya Ticari Ünvanı ve Adresi

Beyda Gıda Ürünleri San. Ve Tic. A. Ş

Ürün Net Miktar (g e / ml)

500 g e

Alerjen Uyarısı

Gluten,süt ürünü(laktoz) içerir.Eser miktarda yumurta soya, susam, kereviz ve sert kabuklu meyveler içerebilir.

İşletme Kayıt Numarası

TR-34-K-045244

Kullanım Talimatı

Şurubun hazırlanışı: 1,2 L (6 su bardağı )suyu ve 750 g (4,5 su bardağı) toz şekeri tencereye koyup arada karıştırarak kaynatmaya bırakın. Kaynamaya başlayınca 1 tatlı kaşığı limon suyunu ekleyip 5 dakika daha kaynatın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. toz karışıma ilave edilecekler: hamur için:3 yumurta, 100 ml süt, arzuya göre 1 portakal veya limon kabuğu rendesi. Hazırlama ve pişirme önerisi: fırını turbo ayarda (170 C) ya da Alt-Üst pişirme ayarında (180 C) ayarlayıp ısınması için önceden açın. Un karışımını çırpma kabına boşaltın. Üzerine 3 yumurta ve 100 ml sütü ilave edip mikser ile 5 dakika çırpın. Yağlanmış 28 cm çapındaki tepsiye döküp fırının orta rafında üzeri iyice pembeleşinceye kadar yaklaşık 35-45 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra 1-2 dakika soğumaya bırakın. Daha sonra dörde bölüp tepsinin kenarlarından başlayarak ve gezdirerek üzerinbe soğuk şurubu dökün. Soğuduktan sonra dilimleyin ve servis yapın.

Saklama Koşulları

Isı,koku,nem ve doğrudan güneş ışığından uzak tutunuz.

Ürün Özel Bilgisi / Diğer Uyarılar

Ürünlerimizde domuz yağı ve katkıları yoktur.

İçindekiler

Buğday irmiği, şeker, buğday unu, glukoz şurubu, emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin asetik asit esterleri,bitkisel yağ asitlerinin poligliserol esterleri), yağsız süt tozu, kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), mısır nişastası, bitkiel yağ (palm), stabilizör (sodyum trifosfat), topaklanmayı önleyici (silikon dioksit), laktoz (süt ürünü), kıvam arttırıcı (karboksimetil selüloz), renlendirici (beta karoten),tuz.

Menşei

TÜRKİYE

Ürün mağaza stokları ile sınırlıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya bilgisi teslimat bölgesine göre değişiklik gösterebilmektedir.


Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır.