
Dr.Oetker Revani 500 Gr.
05041120
Ürün Kodu
05041120
Marka
DR.OETKER
Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı Adı veya Ticari Ünvanı ve Adresi
Dr. Oetker Gıda San. ve Tic. A.Ş. Kazım Karabekir Mh. Bekir Saydam Cd. No:68, Torbali, Izmir, Türkiye
İşletme Kayıt Numarası/İşletme Onay Numarası
TR-35-K-000884
Kullanım Talimatı
"Tarife göre ilave edilecekler:3 yumurta, 100 ml ( 1 çay bardağı) süt,arzuya göre 1 portakal veya limon kabuğu rendesi. Şurup için : 600 g ( 3,5 su bardağı ) toz şeker 1,2 litre ( 6 su bardağı ) su 1 tatlı kaşığı limon suyu 1.Şurubun hazırlanışı: Ölçülü suyu ve şekeri tencereye koyup arada karıştırarak kaynamaya bırakın.Kaynama başlayınca, limon suyunu ekleyip, 5 dakika daha kaynatın.Ocaktan alıp soğumaya bırakın.. 2.Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.un karışımını çırpma kabına boşaltın.Üzerine yumurta ve sütü ilave edip mikser ile 5 dakika çırpın.Yağlanmış 28 cm çapında tepsiye döküp fırının orta rafında üzeripembeleşinceye kadar pişirin. 3.Servis: Fırından alınca, 1-2 dakika soğumaya bırakın.Daha sonra dörde bölüp tepsinin kenarından başlayarak ve gezdirerek üzerine soğuk şerbet dökün.Soğuduktan sonra, dilimleyin ve servis yapın. Elektrikli fırın ayarı: Turbo: 170°C (önceden ısıtılmış) Alt-Üst: 180 °C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: 35-45 dakika"
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.
İçindekiler
"Buğday irmiği, buğday unu, şeker, kabartıcılar (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat), emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik asit esterleri ,yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin asetik asit esterler ), glikoz şurubu, yağsız süt tozu, aroma verici. "
Menşei
TÜRKİYE
Mağaza stokları ile sınırlıdır. Stoklar, satış noktası ve müşteri adresi bazında değişiklik gösterebilir.
Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır.