Kategoriler
win-logo

‘le Kazan!

product
https://images.ceptesok.com/cdn-cgi/image/width=216,height=216,fit=pad,quality=100,format=webp/product-assets/sub-folder/3c4aa5d0-1036-437b-8a03-b5b7b5a12b9c.png
https://images.ceptesok.com/cdn-cgi/image/width=216,height=216,fit=pad,quality=100,format=webp/product-assets/sub-folder/6c51896b-b9ea-4b59-afcf-3c0c9e28adf5.png

Taşkale Kağıt Helva Sade 45 g

00080689

9,75

Yuvarlak formu ve kolayca tutup yiyebileceğiniz çıtır çıtır lezzetiyle büyük küçük herkesin yıllardır en sevdiği tatlı alternatiflerinden biri Taşkale Sade Kağıt Helva’dır.

Taşkale Sade Kağıt Helva dilerseniz evde ailecek tüketebileceğiniz dilerseniz sahil kenarındaki gezintilerde keyifle yiyebileceğiniz pratik atıştırmalıklar arasında yer alır.

Alerjen Uyarısı: Gluten ve soya lesitini içerir. Eser miktarda fındık, badem, yer fıstığı, susam ve antep fıstığı içerebilir.

Direkt kullanıma hazır ürünümüzün tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT), parti no.’su (PN) ambalajının üzerinde yazmaktadır.

Hiçbir şekilde domuz türevi katkı maddesi içermeyen Taşkale Sade Kağıt Helva’yı direkt güneş ışığından korumanız, serin ve kuru yerde muhafaza etmeniz önerilmektedir.

Ürün Kodu

00080689

Marka

TAŞKALE

Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı Adı veya Ticari Ünvanı ve Adresi

Şükreden Gıda San. Ltd. Şti.

Ürün Net Miktar (g e / ml)

45 g e

Alerjen Uyarısı

Gluten içerir ve soya lesitini içerir. Eser miktarda fındık,badem,yer fıstığı,susam ve antep fıstığı içerebilir.

İşletme Kayıt Numarası

TR-34-K-175862

Kullanım Talimatı

Direkt kullanıma hazır

Saklama Koşulları

Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT), Parti no.(PN) ambalajın üzerindedir.Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.Direkt güneş ışığından koruyunuz.

Ürün Özel Bilgisi / Diğer Uyarılar

Ürünümüz hiçbir şekilde domuz türevi katkı maddesi içermez.

İçindekiler

Gofret(%42) Buğday Unu(gluten),şeker,kabartıcı(sodyum hidrojen karbonat),emülgatör(Soya lesitini),bitkisel yağ(ayçiçek),mısır nişastası,köpük önleyici(dimetil-polysiloksan),Kağıt Helva Kreması (%58)[Şeker,çöven ekstraktı,asitlik düzenleyici(sitirk asit),aroma verici(vanilya)].

Menşei

TÜRKİYE

Ürün mağaza stokları ile sınırlıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya bilgisi teslimat bölgesine göre değişiklik gösterebilmektedir.


Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır.