
Superfresh Pizza Extra Bol Malzemeli 510 g
00166823
Ürün Kodu
00166823
Marka
SUPERFRESH
Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı Adı veya Ticari Ünvanı ve Adresi
Besler Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Ürün Net Miktar (g e / ml)
510 g e
Alerjen Uyarısı
Gluten, süt ve süt ürünü ve soya içerir.
İşletme Kayıt Numarası/İşletme Onay Numarası
TR-16-0028
Kullanım Talimatı
FIRIN: -Superfresh Pizzanızın çözülmesini beklemeden fırın tepsisine diziniz. (Daha çıtır pizza tabanı için fırın tepsisi yerine fırın telini deneyebilirsiniz.) -Önceden 200-220 ◦C’ye ısıtılmış fırının üst rafına pizzanızı yerleştiriniz. -12-14 dakika pişiriniz. Pişirme peynirler eridiğinde tamamlanmış olur. -Afiyet olsun! (Derece ve pişirme süresi fırınınızın tipine göre değişiklik gösterebilir.)
Saklama Koşulları
(-18°C)'de Son Tüketim Tarihine kadar saklayınız. ÇÖZÜLDÜKTEN SONRA TEKRAR DONDURMAYINIZ.
İçindekiler
Buğday unu, mozzarella peyniri [pastörize inek sütü, peynir kültürü, peynir mayası, tuz, koruyucu (potasyum sorbat)], domates püresi, su, mısır, kırmızı ve yeşil biber, ısıl işlem görmüş piliç sucuk (%3,6) [piliç eti ve yağı, dana yağı, baharat karışımı, tuz, sarımsak, stabilizör (sodyum polifosfat), antioksidanlar (askorbik asit, sodyum eritorbat), koruyucu (sodyum nitrit), dekstroz], piliç jambon (%2,8) [piliç eti, su, tuz, patates nişastası, baharat karışımı, süt proteini, dekstroz, stabilizör (sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit), koruyucu (sodyum nitrit)], bitkisel yağ (ayçiçek), buğday irmiği, maya, şeker, piliç sosis (%1,3) (soya içerir), tuz, buğday gluteni, baharat karışımı, kabartıcılar (sodyum bikarbonat, sodyum asit pirofosfat), buğday malt unu, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), antioksidan (askorbik asit).
Menşei
TÜRKİYE
Mağaza stokları ile sınırlıdır. Stoklar, satış noktası ve müşteri adresi bazında değişiklik gösterebilir.
Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır.