Kategoriler
win-logo

‘le Kazan!

product

Anadolu Mutfağı Sebzeli Çeşni 200 Gr

00086169

24,50

Yemeklerinize eşsiz bir lezzet katan Anadolu Mutfağı Sebzeli Çeşni, sofralık yemeklerinize özel bir dokunuş yaparken özel aromasıyla da damaklarda yer edinir. Sağlık ve lezzet dolu paketi ile satışa sunulan ürünü tüm Şok Market raflarında bulabilirsiniz.

Sofralık yemekelerinize özel bir koku ve doğal bir lezzet katmak isterseniz Anadolu Mutfağı Sebzeli Çeşniyi tüm ŞOK Market şubelerinden temin edebilirsiniz.

Alerjen Uyarısı: İçerisinde tuz, şeker, nişasta, aroma artırıcı, kurutulmuş sebzeler, aroma verici, bitkisel yağlar, kurutulmuş sarımsak, kurutulmuş maydanoz, kırmızı biber, peyniraltı suyu tozu, buğday unu ve yumurta tozu bulunmaktadır. Laktoz, kereviz, gluten, yumurta ve sülfit içermektedir.

Eser miktarda soya, susam ve sert kabuklu meyveler içerebilmektedir.

Gün ışığından uzak serin, kuru ve kokusuz ortamda muhafaza edilmesi önerilmektedir.

Ürün Kodu

00086169

Marka

ANADOLU MUTFAĞI

Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı Adı veya Ticari Ünvanı ve Adresi

Beyda Gıda Ürünleri San. Ve Tic A.Ş.

Ürün Net Miktar (g e / ml)

200 g e

Alerjen Uyarısı

laktoz,kereviz,gluten,yumurta ve sülfit içerir.Eser miktarda soya,susam ve sert kabuklu meyveler içerebilir.

İşletme Kayıt Numarası

TR-34-K-045244

Kullanım Talimatı

Anadolu mutfağı sebzeli çeşni her türlü etli ve sebzeli yemeklerin, pilav ve çorbaların lezzetini arttırmak için pişirmenin son 5 dakikasında herbir kişilik servis için (1 /4 litre) 1 çay kaşığı dolusu (3 gr) ilave edilir ve ağır ateşte pişirilir. Yemeğinizin tadına bakmadan tuz ilava etmeyiniz.

Saklama Koşulları

Serin,kuru ve kokusuz yerde koruyunuz.

İçindekiler

Tuz, şeker,nişasta, aroma arttırıcı (monosodyum glutamat ), kurutulmuş sebzeler (%2,36) [değişen miktarlarda havuç, pırasa,kereviz, patates (sülfit)], baharatlar (%2,31) (ışınlanmıştır),(soğan,nane, kekik, zerdeçal,), aroma verici, bitkisel yağlar (değişen miktarlarda palm, ayçiçek, kanola), kurutulmuş sarımsak(%0,07), kurutulmuş maydanoz (%0,07), kurutulmuş maydanoz (%0,06), kırmızı biber (%0,01), peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), buğday unu, yumurta tozu.

Menşei

TÜRKİYE

Ürün mağaza stokları ile sınırlıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya bilgisi teslimat bölgesine göre değişiklik gösterebilmektedir.


Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır.