Kategoriler
win-logo

‘le Kazan!

product
https://images.ceptesok.com/cdn-cgi/image/width=216,height=216,fit=pad,quality=100,format=webp/product-assets/sub-folder/6dd51ed1-d6ff-478f-a407-16be9596ac86.jpg
https://images.ceptesok.com/cdn-cgi/image/width=216,height=216,fit=pad,quality=100,format=webp/product-assets/sub-folder/81e373f8-7f5a-4f74-ad8f-c10fc4e7cf00.jpg

Mis Probiyotikli Yoğurt Mayası 5'li 5*1 g

00152503

37,00
29,00

Ürün Kodu

00152503

Marka

MİS

Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı Adı veya Ticari Ünvanı ve Adresi

Maysa Gıda San. ve Tic. A.Ş.

Alerjen Uyarısı

Süt ürünü ( laktoz içerir ) içerir.

Ürün Net Miktar (g e / ml)

1*5 g e

İşletme Kayıt Numarası/İşletme Onay Numarası

TR-34-K-010236

Kullanım Talimatı

Probiyotik Yoğurt Mayası, paket açıldıktan sonra tamamı tüketilmelidir. Yoğurt yapılacak süt, 10-15 dakika karıştırarak kaynatılır ( Pastörize süt kullanımında kaynatma işlemi isteğe bağlıdır). Kaynama sonrası mayalama sıcaklığına (45 °C) gelene kadar soğutulur. Mayalama sıcaklığındaki sütten, yarım çay bardağı süt ayırarak, 1 paket maya içerisinde eritilir ve 15-20 dakika bekletilir. Aktif hale gelen mayalı süt, tenceredeki 45 °C’lik süte kaşık ile karıştırarak ilave edilir. Tencerenin ağzı kapatılıp, etrafı iyice sarılmalıdır. Isısını kaybetmeyecek şekilde 7-8 saat fermantasyona bırakılır. Ardından yoğurdu buzdolabında 1 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz.

Saklama Koşulları

Paketi buzdolabında +4 °C'de saklayınız. Paket açıldıktan sonra tamamını tüketiniz.

Ürün Özel Bilgisi / Diğer Uyarılar

Gıda da kullanım içindir.

İçindekiler

Laktoz, probiyotik bakteriler [Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium animalis ssp. lactis ] en az 1,0x10⁶ kob/g, yoğurt bakterileri [ Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus ] en az 1,0x107 kob/g.

Menşei

TÜRKİYE

Mağaza stokları ile sınırlıdır. Stoklar, satış noktası ve müşteri adresi bazında değişiklik gösterebilir.


Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır.