Kategoriler
win-logo

‘le Kazan!

product

Indomie Tavuk Çeşnili Noodle Bardak 60 Gr

00079429

18,00

Ürün Kodu

00079429

Marka

INDOMIE

Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı Adı veya Ticari Ünvanı ve Adresi

Adkoturk Gıda Sanayi ve Tic.Ltd. Şti.

Ürün Net Miktar (g e / ml)

60 g

Alerjen Uyarısı

Gluten ve soya ürünü içerir.

İşletme Kayıt Numarası

TR-59-K-008068

Kullanım Talimatı

Kapağı yarısına kadar açın. İçinden çıkan baharatları, kırmızı biber tozunu (tercihe göre) ve yağı ekleyin. 300 ml (1,5 su bardağı) sıcak su ekleyin. Bardağın ağzını kapatın. 3 dakika bekledikten sonra karıştırın. Indomie sevise hazır.

Saklama Koşulları

Kuru yerde ve oda sıcaklığında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar saklanabilir. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Kokulu ürünlerden uzak tutunuz.

İçindekiler

Hazır Noodle İçeriği [Buğday unu (gluten), bitkisel yağ (palm), patates nişastası, tuz, emülgatör (yağ asitlerinin mono & digliseritleri, gliserol, sorbitol, yağ asitlerinin potasyum tuzları), Asitlik düzenleyici (disodyum fosfat, sodyum tripolifosfat, sodyum karbonat, potasyum karbonat), kıvam arttırıcı (guar gam), renklendirici (riboflavin)], Aroma verici karışım içeriği [tuz, soğan tuzu, aroma arttırıcı (monosodyum glutamat), tavuk aroma vericisi(<%2), beyaz biber, palm yağı tozu, sarımsak tozu, maya (S. cerevisiae), karamel, zencefil tozu], Garnitür [tekstüre bitki proteini (soya fasulyesi), kurutulmuş sebzeler (taze soğan, havuç)]

Menşei

TÜRKİYE

Ürün mağaza stokları ile sınırlıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya bilgisi teslimat bölgesine göre değişiklik gösterebilmektedir.


Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır.