Kategoriler
win-logo

‘le Kazan!

product

Indomie Köri Çeşnili Noodle 75 Gr

00079405

7,75

Ürün Kodu

00079405

Marka

INDOMIE

Gıda İşletmecisi/Üretici/İthalatçı/Dağıtıcı Adı veya Ticari Ünvanı ve Adresi

Adkoturk Gıda Sanayi ve Tic.Ltd. Şti.

Ürün Net Miktar (g e / ml)

75 g

Alerjen Uyarısı

Gluten içerir.

İşletme Kayıt Numarası

TR-59-K-008068

Kullanım Talimatı

Açıldıktan sonra kısa sürede tüketiniz. Indomie Hazır Noodle'ı kaynamakta olan 300 ml suya ilave ederek 3 dakika haşlayınız. Pişme işlemi gerçekleşirken baharatlarınızı isteğe göre bir kaba koyup karıştırınız. 'Noodle'ı suyu ile birlikte baharat koyuduğunuz kabın içerisine dökün ve iyice karıştırın. Indomie Noodle serivse hazır. Afiyet olsun.

Saklama Koşulları

Kuru yerde ve oda sıcaklığında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar saklanabilir. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Kokulu ürünlerden uzak tutunuz.

İçindekiler

Hazır noodle içeriği [buğday unu (gluten), bitkisel yağ (palm), tuz, asitlik düzenleyici (potasyum karbonat, sodyum karbonat, sodyumpolifosfat), kıvam arttırıcı (guar gam), renklendirici (riboflavin)], Aroma verici karışım içeriği [tuz, aroma arttırıcı (monosodyum glutamat), şeker, tavuk aroma vericisi, sarımsak tozu, maya (saccharomyces cerevisiae), kişniş tozu (%0,05), beyaz biber], Yağ karışım içeriği [palm yağı, soğan, sarımsak (%0,3), köri baharatı (%0,3)]

Menşei

TÜRKİYE

Ürün mağaza stokları ile sınırlıdır. Ürünün stok, fiyat ve kampanya bilgisi teslimat bölgesine göre değişiklik gösterebilmektedir.


Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişlerin iptal edilmesi hakkı saklıdır.